Clinium in plaats van een centrale sterilisatieafdeling

Ziekenhuizen met een centrale sterilisatieafdeling hebben vaak moeite om rust en efficiëntie te creëren in het proces. Juist omdat het hele proces in-house plaatsvindt wordt er minder planmatig gewerkt en komt het voor dat het niet lukt het juiste instrumentarium op tijd op de juiste OK te krijgen. Daarnaast moeten ziekenhuizen om de zoveel tijd forse investeringen doen in nieuwe sterilisatiemachines. Zeker met de komst van nieuwe technologieën en innovatieve instrumenten als gevolg van minimaal inventieve operatietechnieken zoals Davinci Robot Chirurgie moet er nieuwe apparatuur aangeschaft worden om de centrale sterilisatieafdeling in stand te houden. Zeker in een tijd waarin ziekenhuizen en klinieken forse bezuinigingen moeten doen zijn dit soort investeringen niet altijd haalbaar. De toenemende druk en complexiteit van de nationale en internationale medische wet en regelgeving maakt kwalitatief hoogwaardig steriliseren steeds belangrijker.

De oplossing

Clinium creëert rust en structuur in het proces van opereren en steriliseren. U kunt er op vertrouwen dat uw benodigde instrumentarium op tijd, compleet en steriel beschikbaar is.
Wij zorgen voor de volledige reiniging, desinfectering en sterilisatie van uw chirurgisch instrumentarium volgens de laatste ontwikkelingen. Zo bent u altijd verzekerd van efficiëntie en kwaliteit en hoeft u niet meer zelf te investeren in dure en complexe reinigings- en sterilisatieapparatuur.

Van DaVinci XI-robotarmen tot de allerfijnste tools – Onze geavanceerde apparatuur maken zelfs de meest specialistische instrumenten steriel

De sterilisatie en logistiek van medisch instrumentarium is de core business van Clinium. 
Steeds meer ziekenhuizen verkiezen de voordelen van steriliseren door Clinium boven een eigen centrale sterilisatieafdeling. Omdat we voor veel ziekenhuizen en klinieken het sterilisatieproces uit handen nemen kunnen we grote investeringen doen op het gebied van innovatie en technologie. Zo bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit.

 

De voordelen van medisch instrumentarium steriliseren bij Clinium

Sterilisatie van medische instrumenten volgens de laatste ontwikkelingen

Wij zorgen voor de volledige reiniging, desinfectering en sterilisatie van uw chirurgisch instrumentarium volgens de laatste ontwikkelingen. Met de komst van nieuwe technologieën worden instrumenten steeds ingewikkelder en geavanceerder. Denk bijvoorbeeld aan robotarmen voor robot gestuurde operaties en verfijnde instrumenten gebruikt door oogspecialisten. Dit soort materialen vragen om een andere manier van steriliseren en andere, geavanceerde apparatuur. De toenemende druk en complexiteit van de nationale en internationale medische wet en regelgeving maakt kwalitatief hoogwaardig steriliseren steeds belangrijker. Het doorvoeren, implementeren en borgen van de kwaliteit van het sterilisatieproces staat bij Clinium centraal.

State of the art faciliteiten voor sterilisatie en logistiek

In onze hightech sterilisatieruimte in Amsterdam beschikken we over maar liefst 2.000 m2 vloeroppervlak. Hiervan hebben we 450 meter logistieke opslag waar we alle benodigde goederen voor uw ziekenhuis klaarzetten. Op basis van vraag gestuurd werken leveren we dagelijks het instrumentarium en steriele medische hulpmiddelen voor verschillende ziekenhuizen en klinieken.

 

Clinium werkt volgens uw planning

Ons proces wordt gestuurd op basis van de planning van uw OK. Met onze vraag gestuurde aanpak zorgen onze gespecialiseerde medewerkers ervoor dat u altijd op tijd beschikt over het juiste steriele instrumentarium. Met spoed binnen een paar uur of binnen een of twee dagen. Uw wens is onze drijfveer.

website by Sprite IT