Over Clinium

Clinium is opgericht in 2005 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste speler in de markt van sterilisatie en logistiek van medisch instrumentarium en steriele hulpmiddelen. Vanuit een tweetal vestigingen steriliseert Clinium instrumenten van ziekenhuizen en klinieken uit heel Nederland. Jarenlange ervaring maakt dat Clinium zelfs de meest specialistische sterilisaties efficiënt en zorgvuldig uit kan voeren.

 

Partner in logistiek van disposable medische hulpmiddelen

Naast het steriliseren van medisch instrumentarium helpt Clinium ook bij de logistieke voorbereiding van operaties. In onze steriele opslag beheren we uw instrumentarium en disposables voor uw OK. We leveren dan per ingreep alle benodigde Steriele medische Hulpmiddelen in een kar-in-kar systeem en zorgen ervoor dat alles op tijd op de ok staat. Dit doen wij uiteraard ook bij u op locatie. Zo houden artsen en assistenten meer tijd over voor waar het echt om draait: de patiënt.

Uw wensen als drijfveer

Clinium hanteert een vraag gestuurde aanpak. Dit houdt in dat er wordt gewerkt op basis van de planning van uw OK. U kunt precies aangeven welk instrumentarium u wanneer weer nodig heeft en op basis daarvan plannen wij de sterilisatiewerkzaamheden in. Spoedaanvragen kunnen we binnen een paar uur steriliseren en leveren. Zo bent u altijd verzekerd van een steriel instrumentarium.

 

De kernwaarden van Clinium

Clinium neemt het volledige sterilisatieproces van medisch instrumentarium uit handen. Met ons werk brengen we rust en structuur in het gehele proces, bieden we kwaliteit en efficiëntie en zorgen we voor een optimale samenwerking met ziekenhuizen en klinieken. Hieronder een toelichting op deze kernwaarden:

Rust & structuur

Clinium creëert rust en structuur in het proces van opereren en steriliseren. U kunt er op vertrouwen dat uw benodigde instrumentarium op tijd, compleet en steriel beschikbaar is. Doordat het proces geheel gepland wordt ontstaat er minder stress en kan er meer gefocust worden op de operatie en de patiënt dan op de organisatie daaromheen.

Samenwerken

Clinium zet in op een optimale samenwerking met uw ziekenhuis of kliniek op alle fronten. Zo hebben we Clinium medewerkers bij ziekenhuizen op de OK staan om het instrumentarium en de steriele medische hulpmiddelen klaar te zetten, brengen en halen we dagelijks instrumenten bij verschillende ziekenhuizen en klinieken en overleggen we regelmatig met operationeel verantwoordelijken over de optimalisatie van alle processen.

Kwaliteit & Efficiëntie

Clinium heeft het sterilisatieproces volledig geoptimaliseerd. Omdat we veel ziekenhuizen en klinieken bedienen hebben we schaalvoordelen en investeren we in de hoogste kwaliteit sterilisatiemachines en de nieuwste technologieën. Omdat we ook s’nachts werken bent u ervan verzekerd dat uw instrumentarium op tijd, indien gewenst de volgende ochtend, weer beschikbaar is. Naast het sterilisatieproces kunnen we ook de logistiek op het OK-complex voor u uit handen nemen.

website by Sprite IT